Eerste verjaardag van je baby vieren met een cakesmash fotoshoot


Cakesmash: unieke eerste verjaardag fotoshoot

De eerste verjaardag van je kindje is een bijzondere mijlpaal die je vast wilt vieren en vastleggen. Een leuke en populaire manier om dit te doen is met een cakesmash fotoshoot. Hierbij mag de jarige job naar hartenlust spelen en smullen van een mooie taart, terwijl een fotograaf alles vastlegt. Het resultaat zijn unieke, grappige en vertederende foto’s die je nog jaren met plezier zult terugkijken.

Cakesmash: unieke eerste verjaardag fotoshoot

Wat is een cakesmash fotoshoot?

Bij een cakesmash fotoshoot staat je kindje centraal, samen met een mooie taart. Meestal begint de shoot met wat nette foto’s van je kindje in een mooie outfit. Daarna mag je kindje helemaal losgaan en de taart ontdekken, aanraken, proeven en ermee spelen. De fotograaf legt alle leuke en grappige momenten vast.

Een cakesmash is een vrolijke en speelse manier om de eerste verjaardag te vieren. Je kindje kan helemaal zichzelf zijn en genieten van de taart. Tegelijkertijd creĆ«er je bijzondere herinneringen in de vorm van foto’s. De cakesmash is overgewaaid uit Amerika en wint ook hier steeds meer aan populariteit.

Cakesmash: unieke eerste verjaardag fotoshoot

Hoe kies je een thema voor de cakesmash?

Een cakesmash fotoshoot wordt extra leuk en persoonlijk met een thema dat past bij je kindje. Misschien heeft je kindje al een favoriet speeltje, knuffel, boekje of kleuren waar je iets mee kunt. Of je kiest voor een thema dat past bij het seizoen of een aankomende feestdag. Wat dacht je van:

 • Dieren zoals een aapje, beertje of lieveheersbeestje
 • Sprookjesfiguren zoals een prins(es) of elfje
 • Seizoenen zoals lente bloemen of herfstbladeren
 • Feestdagen zoals Kerst, Pasen of Halloween
 • Favoriete speeltjes zoals een trein of bal
 • Hobbies van de ouders zoals reizen, muziek of sport

Je kunt het thema zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Denk aan bijpassende achtergronden, outfits en taartdecoraties. Of hou het simpel met wat kleine accessoires. Overleg met je fotograaf over de mogelijkheden en of je zelf spullen meeneemt of dat de fotograaf deze verzorgt.

Cakesmash bij Fotostudio Jolie

Bij Fotostudio Jolie ben je aan het juiste adres voor een complete cakesmash fotoshoot. Zij verzorgen niet alleen de fotoshoot in de studio, maar ook de taart en de styling. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken.

De taarten voor de cakesmash worden gemaakt door een professionele patissier, in overleg met jou. Je kunt kiezen uit verschillende smaken, kleuren en decoraties die passen bij het gekozen thema. De taarten zijn heerlijk van smaak en perfect om mee te spelen en van te snoepen.

Fotostudio Jolie heeft een ruime collectie achtergronden, vloeren, outfits en accessoires in allerlei thema’s, kleuren en maten. Zo kunnen ze de set helemaal stylen in jouw gekozen thema. Je hoeft zelf niets mee te nemen, tenzij je dat graag wilt. Ze hebben ook een collectie feestelijke outfits voor de nette foto’s.

Tips voor een geslaagde cakesmash fotoshoot

Met deze tips bereid je je goed voor op de cakesmash fotoshoot en maak je er een ontspannen en leuke ervaring van:

 • Plan de shoot rond een tijdstip dat je kindje meestal goed uitgerust en tevreden is, niet vlak voor een dutje of maaltijd.
 • Geef je kindje van tevoren goed te eten, maar niet vlak voor de shoot. Een lichte snack 30-60 minuten van tevoren kan wel.
 • Neem wat favoriete speeltjes of knuffels mee voor als je kindje even afgeleid moet worden.
 • Trek je kindje makkelijke kleding aan die vies mag worden. Neem eventueel een extra setje mee.
 • Maak je niet te veel zorgen als je kindje de taart niet meteen te lijf gaat. Geef het de tijd en volg het tempo van je kindje.
 • Wees niet bang om zelf ook met je kindje mee te spelen en te lachen, dit stelt je kindje gerust en levert leuke spontane foto’s op.

Met een goede voorbereiding en begeleiding wordt de cakesmash fotoshoot een vrolijk en ontspannen feestje. En je gaat naar huis met een prachtige herinnering aan de eerste verjaardag van je kindje.

Conclusie

Een cakesmash fotoshoot is een unieke en vrolijke manier om de eerste verjaardag van je kindje te vieren en vast te leggen. Met een thema dat past bij je kindje maak je de fotoshoot extra persoonlijk. Bij Fotostudio Jolie ben je verzekerd van een zorgeloze en complete cakesmash fotoshoot, inclusief taart en styling. Zo kun je ontspannen genieten en krijg je een prachtig aandenken voor later.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een cakesmash fotoshoot bij Fotostudio Jolie? Neem dan vrijblijvend contact met ze op om je wensen te bespreken en een afspraak te plannen. Ze denken graag met je mee over een passend thema en maken er een onvergetelijk verjaardagsfeestje van!