Cake Smash fotos laten maken? Uniek bij Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis. Kliederen met de taart en met plakkerige handjes de taart smashen. Een unieke ervaring voor je kindje! Met een prachtig decor en cake smash outfit en bijpassende taart staan te wachten in onze fotostudio. Gebruik de fotos voor je verjaardagsuitnodiging van je kindjes komende verjaardag. Fotografie studio jolie hanteert All in Prijzen voor de Cake smash fotoshoot. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In onze fotostudio in Hellevoetsluis staat een prachtig decor met Feestversiering en bijpassende taart en outfit klaar voor je Baby/Kind. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie studio jolie heeft al hele leuke cake smash outfits en bijpassende decor settings en versiering klaar liggen. Voor de meisjes hebben we prachtige roze cupcakes en voor de jongens felblauwe cupcakes. Uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk.

Eerst maken we foto’s van je kindje zonder cupcake. Dan heb je ook gelijk mooie portretfoto’s van je kleintje. Vervolgens toveren we de Cake/Taart tevoorschijn en is t tijd voor de Cake Smash fotoshoot!

Na de fotoshoot ontvang je binnen 1 week een ruime selectie foto’s om uit te kiezen. De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan 5 foto’s uitkiezen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.


Prijs:

 

Inclusief:

  • Taart
  • Fotoshoot 1 uur in onze Fotostudio in Hellevoetsluis
  • Inclusief 5 Digitale Foto’s (JPEG formaat)
  • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Inclusief ontwerp voor je verjaardagskaart/uitnodiging (verjaardagskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!)
  • Let wel op; bij de Cakesmash fotoshoot vraag ik een aanbetaling van 25 euro

  Voor meer foto’s van de Cakesmash fotoshoot, klik hier; Cake Smash Fotoshoot

 Boek nu je Cakesmash Fotoshoot

  {aicontactsafeform pf=4}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *