Op Zaterdag 8 september 2012 trouwden Kajan en Taylan. Fotografie Studio-Jolie in Hellevoetsluis de fotograaf voor je huwelijk, bruiloft, trouwen in regio Zuid Holland, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rockanje, Oostvoorne mocht hun mooiste dag, bruiloft, huwelijk fotograferen. Het was een hele bijzondere dag! Strak blauwe lucht, de zon scheen heel de dag en 2 intens verliefde mensen.

Sochtends was ik al heel vroeg aanwezig bij de bruid. Samen reden we naar de kapper en daar werd ze omgetoverd in een prachtige bruid. Beetje nerveus maar nu al stralend ging de kapper en de visagist aan de slag.  Vervolgens naar het ouderlijk huis om haar jurk aan te trekken. En wat is ze mooi….! Wachtend bij het raam op haar bruidegom hoorde we ineens Turkse muziek. De bruidegom Taylan was onderweg om zijn bruid op te halen! Dansende zussen, moeder, nichten kwamen de straat in, met de trotse Taylan voorop. En daar was t moment, Taylan belde aan en zag zijn aanstaande voor t eerst. Prachtig! Samen stapten ze hand in hand de wereld in, met luid applaus werden ze verwelkomt door al hun familie leden en vrienden. Op met de limousine naar het Zalmhuis in Rotterdam waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. In een stoet met auto’s vertrokken we, toeterend door de straten!

 

Aangekomen in het Zalmhuis stond de vader van Kajan klaar om zijn dochter weg te geven. Met een prachtig emotioneel nummer gaf die zijn dochter weg. Waarna de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Na de ceremonie en felicitaties vertrokken we naar buiten waar de duiven klaar stonden om samen weg te vliegen! 2 Geluksduiven voor een prachtig paar, Heel bijzonder! Na het aansnijden van de taart vertrokken we naar het Kralingse bos in Rotterdam om prachtige foto’s te maken. De middag verliep heel relaxed en het bruidspaar straalde samen op de foto’s. Wat een leuk stel! Tijdens de fotoshoot kwamen we nog politie agenten tegen, het eerste wat Taylan riep “Sla me eens in handboeien”. De Politie werkte mee en sloeg het bruidspaar in de boeien. Erg leuk!

Laat de foto’s voor zich spreken….zie hieronder een impressie van Kajan’s en Taylan’s mooiste dag!

Lieve Kajan en Taylan, Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie hele bijzondere dag! Wat een geweldig lief en spontaan stel zijn jullie! Bij het doorkijken van de foto’s zit ik met een glimlach van oor tot oor. Bedankt dat jullie in mij vertrouwde om jullie dag vast te mogen leggen! Heel bijzonder! Ik wens jullie al het geluk, liefde en gezondheid toe! Nogmaals bedankt!

trouwfotograaf

huwelijksfotograaf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *