Een tijdje geleden werd ik gebeld met de vraag of ik een spontane groepsfoto, familiefoto, gezinsfoto wilde maken van de familie. Liefst zo ongedwongen en spontaan mogelijk en niet in de fotostudio maar op locatie. Opa en Oma waren namelijk binnenkort 60 jaar getrouwd. Ze wilden heel graag een mooie foto op Canvas kado geven op hun diamanten bruiloft. Op het strand in Hellevoetsluis sprak Fotografie Studio Jolie af om de fotoshoot te doen. Broers, Zussen, Kinderen, Kleinkinderen waren allemaal aanwezig. En vol enthousiasme gingen we aan de slag. 

Gelukkig scheen tussen de wolken door de zon op het moment dat we begonnen met de groepsfotografie, gezinsfotografie op locatie, op het strand in Hellevoetsluis. Eindelijk konden we de groepsfoto, familiefoto, familieportret maken die ze zo graag wilden hebben voor hun Opa en Oma diamanten bruiloft. 

Nieuwsgierig geworden naar de familiefoto? Kijk hieronder naar het resultaat. Wil je nog meer foto’s zien van de fotoshoot klik dan hier!

gezinsfotoshoot strand

Ben je dus ook op zoek naar een spontane familiefoto van jouw gezin of familie. Boek dan nu bij Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis de Gezinsfotografie/Groepsfotografie fotoshoot op locatie!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *