Newborn fotoshoot Casper
De newbornfotoshoot van Casper vandaag op de blog. Casper heeft de hele newbornfotoshoot voorbeeldig geslapen. De ouders van Caspers ken ik nog van een paar jaar geleden toen hadden ze ook een gezinsfotoshoot gedaan op het strand van Hellevoetsluis. Toen waren ze nog met zijn 2en en nu is de kleine Casper om hun gezinnetje compleet te maken. Zo ontzettend leuk om hun weer terug te zien maar dan als kersverse ouders.
De Mama van Casper wilde graag een newborn foto in kerst sfeer, toevallig had ik net weer een schattig pakje besteld bij Ma Freubel helemaal in kerstsfeer. En wat is die leuk geworden, ben benieuwd naar de reacties op de kerstkaart!
Omdat Casper in de herfst geboren is hebben we ook een setting gedaan in het herfst thema. Zo kunnen ze voor altijd terug kijken op hun newbornfotoshoot in verschillende thema’s. Uiteraard hebben we ook basis fotos gemaakt helemaal in studio jolie naturel thema. De kleine details van de voetjes en handjes mag niet ontbreken. Hieronder een kleine impressie van de newbornfotosessie van Casper.

Papa & Mama van Casper bedankt voor jullie vertrouwen en tot over een tijdje!

Newborn fotoshoot Casper

newborn fotoshoot kleine details.jpg
newbornfotoshoot.jpg
newborn fotoshoot casper.jpg
newborn fotoshoot hellevoetsluis.jpg
newborn fotoshoot herfst.jpg

Wil je ook graag een newbornfotoreportage van je kindje? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren, voor meer newbornfotoreportages en informatie klik hier: Newborn fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *