Newbornshoot thuis dit keer was ik in Alphen aan den Rijn voor de newbornshoot bij je thuis. Toen ik aankwam bij Papa & Mama en newborn girl Megan werd ik vrolijk verwelkomd door de kraamverzorgster van Careyn. Megan lag al helemaal klaar voor haar eerste fotoshoot. Zo klein dat ze is volgt ze mijn stem en kijkt me gelijk aan…wow dat is wel heel bijzonder bij een newborn baby girl van 7 dagen oud. Eenmaal uitgepakt konden we gelijk met de newbornshoot beginnen, megan was ondertussen lekker gevoed en ging heel tevreden slapen. We hebben prachtige fotos gemaakt met de newbornshoot bij je thuis. Bekijk hieronder een impressie.

newbornshoot

Newbornshoot thuis dit keer was ik in Alphen aan den Rijn voor de newbornshoot bij je thuis. Toen ik aankwam bij Papa & Mama en newborn girl Megan werd ik vrolijk verwelkomd door de kraamverzorgster van Careyn. Megan lag al helemaal klaar voor haar eerste fotoshoot. Zo klein dat ze is volgt ze mijn stem en kijkt me gelijk aan…wow dat is wel heel bijzonder bij een newborn baby girl van 7 dagen oud. Eenmaal uitgepakt konden we gelijk met de newbornshoot beginnen, megan was ondertussen lekker gevoed en ging heel tevreden slapen. We hebben prachtige fotos gemaakt met de newbornshoot bij je thuis. Bekijk hieronder een impressie.

newbornshoot


newbornshoot 


newbornshoot

 


newbornshoot

Wil je ook graag een newbornshoot bij je thuis boeken? Klik dan hier voor meer informatie: newbornshoot bij je thuis 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *