Trouwfotograaf Toscane. Vorig jaar werd ik gevraagd om met dit bruidspaar mee te vliegen naar Toscane. Wat een eer om hum Toscaanse bruiloft vast te leggen in het prachtige landschap van Toscane.

Herinneringen maak je samen….

Twee weken geleden was de droombruiloft in Toscane van Xander en Sharon. Mocht je de pagina al langer volgen hebben jullie mee kunnen genieten achter de schermen op mijn Insta stories van de 3 prachtige dagen.

Vanaf Schiphol vertrok ik in mijn eentje met mijn camera’s dichtbij me op weg naar Pisa. De vlucht ging goed, met alleen even een pittige luchtzak bij landing. Ik noemde het de wedding bubbel. Een kleine geluks bumb onderweg naar Toscane.

Op de luchthaven werd ik opgewacht door de bruidegom, met relaxte muziek in de auto genoot ik van de prachtige omgeving. Toscane heeft echt aparte bomen, ik noem het de Grinch vingers. Kennen jullie die film van Jim Carey?Hoog opstaande sparren maar dan lijkend op een vinger haha…net als van the Grinch..

Aangekomen in de Borgo zo heet het landgoed in Italie, werd ik verwelkomd door het bruidspaar en familie en vrienden. Wat een prachtige omgeving, ik was gelijk verliefd op Toscane!

Op de kamers lag op het bed een klein briefje met een prachtige tekst….Herinneringen maak je samen….ik vond dat zo’n mooie quote! Het is echt zo….en hoe tof is het dat ik het allemaal mag vastleggen. Ik ging gelijk aan de slag om alvast fotos te maken.

De eerste middag en avond kwamen de gasten langzaam aan binnen en begonnen we de avond met een Pizza avond.
Ik hou eigenlijk helemaal niet van Pizza maar in Italie smaken de pizza’s heel anders. Heerlijk!
Aan het bruidspaar de eer om de eerste pizza te maken voor de gasten. Na een eerste gezellige pizza avond met een klein feestje , was er de volgende ochtend de dag van de bruiloft.

Ik heb echt nog nooit zo’n relaxed bruidspaar meegemaakt. Alles ging zo soepel en relaxed, je kon merken dat het echt verschil uitmaakt of je in het buitenland trouwt. Het relaxte gevoel neem je dan snel over. Alhoewel ik denk dat ze gewoon altijd zo relaxed zijn…haha

Het aankleden vind ik altijd zo’n mooi moment om foto’s te maken, die kleine details, die gespannen gezichten. Vooral de Bridezilla foto vind ik geweldig. Nu is Sharon (de bruid) alles behalve Bridezilla. Maar ik vond het contrast wel leuk…omdat ze zo ontzettend lief is, om deze foto te maken. Alles ging zo gemoedelijk de kleine man van haar zus lag lekker te slapen en Sharon was haar eigen aan het klaarmaken voor de jurk. Dat zijn ook van die momenten voor later die je kan laten zien. Kijk die heb jij slapend doorgebracht haha…

De ceremonie vond plaats boven op de berg met een prachtig uitzicht over Toscane. Omringd door de Grinch bomen.
Haar vader bracht de bruid weg, en boven op de berg in prachtige witte stoeltjes en een prachtige pergola wachtte de bruidegom en hun zoon op Sharon.
De ceremonie was zo intiem, en tranen vloeiden….
They said I DO!!!!

Na het jawoord was het tijd voor de taart en champagne. Knuffels en felicitaties. Zoveel liefde voelde je tijdens de felicitaties! Tranen en mooie woorden hoorde ik op de achtergrond….wat zijn ze toch gezegend met zulke mensen om zich heen…

In Toscane gaat de zon prachtig onder, de eerste avond hadden we al een pre wedding shoot gedaan. Zo mooi om die liefde op de foto te zetten van dit gezin. Toen hadden we al gezien dat boven op de berg je prachtige foto’s kan maken…..

Omdat het best pittig is om op je hakken in je jurk de bergen op te lopen…hadden we het idee om het golfkarretje te nemen van de Borgo. Zo gezegd zo gedaan in het golfkarretje gestapt en op weg naar de berg om daar mooie foto’s te maken. Met een prachtige zonsondergang waren we omringd en hebben we mooie foto’s gemaakt. Wow wat is dit gaaf om hier foto’s te maken! Wat ook wel grappig was dat Sharon in het golfkarretje zat maar even vergat haar jurk op te tillen…..oeps…..die zat onder het golfkarretje. Gelukkig konden we de jurk er zachtjes onderuit halen…maar dit typeert gewoon hoe relaxed Sharon is…
Ook al was het gescheurd had ze denk ik erg hard gelachen! Wat een heerlijke vrouw ben je Sharon!

Na de fotoshoot kwamen we terug in de Borgo waar de lange mooie gedekte tafel op ons wachtte….heerlijk eten. En hoe rijk ben je als bruidspaar als je omringd bent met al je familie en vrienden en samen kan toasten!

Na het diner was er het sterretjes moment….alle gasten kregen een sterretje in hun hand en het bruidspaar liep er door heen. Dat was natuurlijk lachen en gieren want die sterretjes gaan best snel uit….voordat je iedereen een sterretje hebt gegeven…is het moment al voorbij.

Maar de lol die we hadden is een dikke 5 STERREN waard!

Vervolgens hebben we tot in late uurtjes gefeest…en dat heb ik allemaal vast gelegd! Dit soort foto’s zijn ook alijd mijn favoriete! Met Snollebollekes en een echte Love Train was er zoveel liefde in lucht! Dit is rijkdom!

De volgende morgen ontbijt, en helaas was het Toscaanse avontuur voorbij.

Ik heb zo onwijs genoten, als fotograaf voelde ik me eigenlijk helemaal geen fotograaf…..maar een deel van de familie. Omringd met mijn camera heb ik alle herinneringen vastlgelegd. En ik heb van elk moment genoten!

Sharon Xander en familie en vrienden onwijs bedankt voor de 3 prachtige dagen! Ik zeg over 10 of 20 jaar gewoon een reΓΌnie . Ik hoop dat ik er dan weer bij mag zijn….

Geniet mee van de Toscaanse droombruiloft van Xander en Sharon en hun prachtige zoon Ian.

trouwen in toscane.jpg

trouwfotograaf buitenland.jpg

trouwfotoshoot.jpg

trouw fotograaf hellevoetsluis.jpg

trouw fotograaf buitenland.jpg

trouwfotograaf zwart wit.jpg

trouwfotograaf toscane.jpg

trouw fotograaf in toscane.jpg

trouwen ceremonie toscane.jpg

2019-06-14_0036.jpg

2019-06-14_0027.jpg

2019-06-14_0028.jpg

bruilolft taart.jpg

trouwen in italie.jpg

2019-06-14_0029.jpg

2019-06-14_0030.jpg

2019-06-14_0031.jpg

trouwfotograaf voor het buitenland.jpg

trouwen in het buitenland trouwfotograaf.jpg

trouwfotoshoot toscane.jpg

buitenland trouwen.jpg

trouwfotografie zuid holland.jpg

trouwfotografie.jpg

2019-06-14_0019.jpg

trouwen in italie toscane.jpg

trouwfotograaf.jpg

2019-06-14_0038.jpg

2019-06-14_0039.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *