Vorige week toen het prachtig weer was had ik een bijzondere gezinsfotoreportage in Rockanje op het strand. Paul En Laura en hun zoontje Skye van 8 maanden hadden me een tijdje geleden gemailt met het verzoek om een foto te maken van Skye en de urn van hun verloren zoon Brian. Op de dag dat we afspraken voor de gezinsfotoreportage was het prachtig weer. We begonnen de gezinsfotoshoot op een grasveld, de moeder van Skye had een vintage auto meegenomen en Skye poseerde stoer op zijn auto. Even later werden we vergezeld door een prachtige witte vlinder. Die kwam even bij zijn broer Skye kijken, met een brok in mijn keel keken we naar de prachtige witte vlinder… We liepen een stuk verder het bos in en namen fotos bij een boom, en wie kwam daar tevoorschijn dezelfde witte vlinder. Prachtig…, laat de fotos voor zich spreken.

Vorige week toen het prachtig weer was had ik een bijzondere gezinsfotoreportage in Rockanje op het strand. Paul En Laura en hun zoontje Skye van 8 maanden hadden me een tijdje geleden gemailt met het verzoek om een foto te maken van Skye en de urn van hun verloren zoon Brian. 

Op de dag dat we afspraken voor de gezinsfotoreportage was het prachtig weer. We begonnen de gezinsfotoshoot op een grasveld, de moeder van Skye had een vintage auto meegenomen en Skye poseerde stoer op zijn auto. Even later werden we vergezeld door een prachtige witte vlinder. Die kwam even bij zijn broer Skye kijken, met een brok in mijn keel keken we naar de prachtige witte vlinder… We liepen een stuk verder het bos in en namen fotos bij een boom, en wie kwam daar tevoorschijn dezelfde witte vlinder. Prachtig…, laat de fotos voor zich spreken.Paul Laura en Skye bedankt voor het vertrouwen, ik vond het een hele bijzondere ontroerende fotoshoot.


 familiefotografie


gezins fotos laten maken


fotoshoot rockanje


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *