Kinderfotoreportage laten maken van je kindje? Baby Nova kwam al voor de 3e keer in dr jonge leventje bij mij langs voor een fotoshoot in de fotostudio in Hellevoetsluis. Het is zo leuk om haar te zien opgroeien en veranderen, en dat is zo leuk om die veranderingen vast te leggen op de foto’s. Dit keer kwam ze met haar Mama en Oom, ze wilden een mooie gezinsfoto laten maken voor Moederdag. Met die foto wilde ze een Hartendiefje bestellen om die cadeau te geven aan hun moeder. De Houten Hartendiefjes zijn inmiddels razend populair bij Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis. Je mooiste foto op een hartendiefje, zo leuk om cadeau te geven.

Kinderfotoreportage laten maken van je kindje? Baby Nova kwam al voor de 3e keer in dr jonge leventje bij mij langs voor een fotoshoot in de fotostudio in Hellevoetsluis. Het is zo leuk om haar te zien opgroeien en veranderen, en dat is zo leuk om die veranderingen vast te leggen op de foto’s. Dit keer kwam ze met haar Mama en Oom, ze wilden een mooie gezinsfoto laten maken voor Moederdag. Met die foto wilde ze een Hartendiefje bestellen om die cadeau te geven aan hun moeder. De Houten Hartendiefjes zijn inmiddels razend populair bij Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis. Je mooiste foto op een hartendiefje, zo leuk om cadeau te geven.

houten hartendiefje

 Het was een onwijs leuke fotoshoot, Nova brabbelde en speelde tijdens de fotoshoot. Spelenderwijs hebben we mooie fotos van Nova gemaakt. Hieronder een leuke compilatie van de fotoshoot van Nova.

kinderfotosessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *