Dit keer de newbornfotoshoot bij je thuis in Rotterdam. Koen is 7 dagen oud als ik langskom met de newbornfotosessie bij je thuis. Samen met de kraamverzorgster en met hulp van Papa sjouwen we de auto leeg met alle fotostudio accessoires en bouwen we de woonkamer om tot een kleine fotostudio. Newborn Koen wordt ondertussen gevoed en gaat hopelijk zo in slaap vallen zodat zijn eerste newbornfotosessie kan beginnen. De fotosessie kan beginnen omdat Koen nog niet gelijk wilt slapen maken we eerst een paar wakkere fotos van hem. 

newbornfotos

 Dit keer de newbornfotoshoot bij je thuis in Rotterdam. Koen is 7 dagen oud als ik langskom met de newbornfotosessie bij je thuis. Samen met de kraamverzorgster en met hulp van Papa sjouwen we de auto leeg met alle fotostudio accessoires en bouwen we de woonkamer om tot een kleine fotostudio. Newborn Koen wordt ondertussen gevoed en gaat hopelijk zo in slaap vallen zodat zijn eerste newbornfotosessie kan beginnen. De fotosessie kan beginnen omdat Koen nog niet gelijk wilt slapen maken we eerst een paar wakkere fotos van hem. Dit keer de newbornfotoshoot bij je thuis in Rotterdam. Koen is 7 dagen oud als ik langskom met de newbornfotosessie bij je thuis. Samen met de kraamverzorgster en met hulp van Papa sjouwen we de auto leeg met alle fotostudio accessoires en bouwen we de woonkamer om tot een kleine fotostudio. Newborn Koen wordt ondertussen gevoed en gaat hopelijk zo in slaap vallen zodat zijn eerste newbornfotosessie kan beginnen. De fotosessie kan beginnen omdat Koen nog niet gelijk wilt slapen maken we eerst een paar wakkere fotos van hem.

Newborn safety veiligheid van de newborn staat bij elke fotoshoot voorop. Samen met minimaal 1 spotter dat is meestal de Papa of de kraamverzorgster, bij de newbornsessie van Koen had ik 2 spotters. De spotters zijn erg belangrijk tijdens de fotosessie, alle ogen zijn gericht op de newborn. Mocht die ineens een onverwachte beweging maken zijn er 6 handen dichtbij. De newborn poses worden uitgevoerd dmv ondersteuning en later worden de handen weg gephotoshopt. Let dus op met welke fotograaf je in zee gaat en vraag vooral naar de newborn safety!

newborn safety-newborn veiligheid

 


newborn sessie

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *