Vandaag op de blog Dennis & Valesca die samen op de foto wilden voor een fotoshoot op het strand. Een fotoshoot die Valesca kado kreeg van haar vriend voor haar verjaardag. Een liefdesfotoshoot op het strand. We spraken af op een prachtige zomeravond op het strand van Hellevoetsluis. Matching kleding was goed vooraf¬†afgestemd, ze zagen er samen prachtig uit.¬†Even een stukje lopen voordat we op het strand waren maar het was heerlijk rustig. We hadden het strand bijna voor ons zelf. De strandfotoshoot van dit leuke stel kon beginnen. Eerst even inkomen met een paar fotos in de duinen, en erna foto’s gemaakt op het strand.

fotoshoot op het strand

Een fotoshoot op het strand, romantische foto’s laten maken. Fotoshoot samen met je vriend Een prachtige strandfotoshoot door fotografie studio jolie. Op de blog Valesca en Dennis uit Maassluis voor hun strandfotoshoot op het strand van Hellevoetsluis. Bekijk hieronder de strandfotoshoot van Valesca en Dennis. Wil je ook graag een prachtige strandfotoshoot samen met je partner. Neem dan contact met me op.

Wil je liever een andere locatie dan het strand? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wil je liever een fotoshoot in de studio samen met je partner dat is ook mogelijk. We zien jullie graag in de fotostudio of op locatie voor een fotoshoot samen met je vriend of vriendin.

strandfotoshoot
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *