Fotografie studio jolie is vanaf heden gevestigd in een prachtige boerderij in Zuidland. Op een prachtige unieke nostalgische locatie in Zuidland zijn jullie vanaf begin mei van harte welkom voor diverse fotoreportages waaronder newbornfotografie – kinderfotografie – babyfotografie – zwangerschapsfotografie – cakesmash – gezinsfotografie – kinderfeestjes – vriendinnenfotoshoots. 

De luxe daglicht fotostudio is makkelijk te bereiken per auto met genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is de fotostudio voorzien van een verschoningsruimte voor de baby’s & kinderen, omkleedruimte, en een speelhoekje voor de kinderen. 

Tevens zijn er regelmatig leuke acties te vinden op onze site. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties en aanbiedingen en kans te maken op een gratis fotoshoot? Volg ons dan via Facebook, klik hier om naar de facebookpagina te gaan!

Momenteel zijn we nog druk bezig met het verbouwen van de fotostudio, binnenkort meer informatie over de spectaculaire opening!

Vanaf mei opent fotografie studio jolie haar deuren in onze luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Op een prachtige unieke nostalgische locatie in Zuidland zijn jullie vanaf begin mei van harte welkom voor diverse fotoreportages waaronder newbornfotografie – kinderfotografie – babyfotografie – zwangerschapsfotografie – cakesmash – gezinsfotografie – kinderfeestjes – vriendinnenfotoshoots. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *