Wat leuk dat je Fotografie Studio Jolie hebt gevonden! Dat kan via google of wellicht wel via een van de socials. Wij willen ons graag voorstellen. Fotografie Studio Jolie is sinds 2010 de Cakesmash specialist van Nederland. Toen we in 2010 voor het eerst de Cakesmash shoots introduceerden werden wij voor gek verklaard. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is de Cakesmash een soort traditie geworden die je gedaan moet hebben voor de eerste verjaardag van je baby. En het is nu eigenlijk een Must have wat je gedaan moet hebben met je baby voor de eerste verjaardag!

Wij hebben een luxe fotostudio in Hellevoetsluis met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De fotostudio bestaat uit 2 etages vol met decors en props voor je Cakesmash fotoshoot. De fotostudio beschikt over airco, wat vooral in de zomermaanden heerlijk vertoeven is.

Fotografie Studio Jolie

Fotografie Studio Jolie heeft de keuze uit meer dan 500 decors en thema’s waaruit je kan kiezen. De taart is ook inbegrepen bij de Cakesmash. Het enige wat je zelf mag verzorgen is de outfit voor je baby. Uit welke decors kunnen er gekozen worden? Daarvoor verwijs ik je door naar deze link; achtergronden.

Er zit een standaard taart bij de prijs inbegrepen. Uit welke taarten je kan kiezen hebben we hiervoor een speciale pagina gemaakt met alle taarten op een rij. Wil je liever een exclusievere taart is dat ook mogelijk tegen een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden. Onderstaand maar een hele kleine impressie van wat er mogelijk is…

10 jaar de Cakesmash specialist van Nederland!

Keuze uit meer dan 500 decors en thema’s!

Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Fotografie Studio Jolie is een van de eerste Nederlandse fotografe die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele baby’s wezen smashen. En komen vele klanten vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage.

De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot

Inclusief prachtige giant cupcake of taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Prijs: 250 euro

Inclusief

  • Inclusief Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog)
  • Fotoshoot 1 uur in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland met keuze uit meer dan 500 thema’s & decors
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden en decors;  en taarten zie werkwijze op de site
  • Inclusief 2 Digitale Foto’s in hoge resolutie, uiteraard worden er meer foto’s gemaakt die u kunt nabestellen tegen de nabestelling tarieven
  • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Na de Cakesmash badderen voor de Splash foto’s in een authentiek badje “Smash & Splash”
  • Mogelijkheid tot Melkbad met bloemen fotoshoot na de Cakesmash extra kosten van 55 euro (bovenop de 250 euro)
  • Mogelijkheid tot bij boeken van Fruitbad extra kosten 55 euro (bovenop de 225 euro)
  • Let op; ik vraag een aanbetaling van 50 euro

Mogelijk voor zowel jongens als meisjes

Boek extra het Melkbadje erbij

Reserveer je melkbad fotoshoot met bloemen 

na de Cakesmash als extra optie!Prachtige foto’s in het melkbadje met bloemen

melkbad

Fruitbadje extra te boeken
na de Cakesmash
mogelijk met aardbeien, citroen, meloen, sinaasappels

Smash and Splash
Vier je verjaardag bij de cakesmash specialist

Reserveer vandaag je Cakesmash Fotoshoot