Op zoek naar een fotograaf in Zuid Holland? Bij Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis, gespecialiseerd in kinderfotografie in regio Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Hellevoetsluis, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Geervliet, Heenvliet, Pernis, Dirksland, Barendrecht, Rockanje en de eilanden Goerree en Overflakkee. Met de Boefjes & Prinsesjes Kinderfotografie pakketten heb je een prachtige fotoshoot van je kinderen. De foto die je aan je muur wilt hangen en aan je familie en vrienden wilt laten zien.

Kinderfotografie gefotografeerd door Fotograaf Studio Jolie in Hellevoetsluis. Met onze fotostudio aan huis creeren we al een huiselijke sfeer. En hebben de kinderen al het idee dat ze niet in een vreemde koude fotostudio komen met een vreemde fotograaf. Om je een idee te geven wat voor foto’s er gemaakt worden. Kijk dan naar onderstaand filmpje met een slide show van de Boefjes & Prinsesjes die je voor zijn gegaan.

{youtube}pvCrd5cynrg|600|450|1{/youtube} 

We nemen rustig de tijd voor de fotoshoot. Geen gehaast en gestress. De kinderen spelen een belangrijke rol, en als die zich op hun gemak voelen komt dat ook ten goede van de foto’s. Met een muziekje op de achtergrond, en speelgoed maken we er een Feestje van!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer foto’s klik dan hier! Voor prijzen klik hier!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *